[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Chişinău au luat start două importante evenimente sportive internaţionale
17 Aprilie

Astăzi, în incinta Manejului de Atletică Uşoară din capitală a fost dat startul Turneului Internaţional G-1 la Taekwondo WTF “Moldova Open 2015” şi a Campionatului European Para-taekwondo WTF 2015, organizate de către Federaţia de Taekwondo din Republica Moldova, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, transmite CURENTUL.

La ceremonia de deschidere au participat Ministrul Tineretului şi Sportului Serghei Afanasenco,  Preşedintele Federaţiei de Taekwondo WTF din Republica Moldova Igor Iuzefovici, Nicolae Piatac, Prim-vicepreşedintele Comitetului Naţional Olimpic din RM, triplul campion european la taekwondo Aaron Cook, care va reprezenta RM la competiţiile internaţionale.

Ministrul Tineretului şi Sportului Serghei Afanasenco a salutat organizarea prestigiosului eveniment şi a transmis un mesaj de susţinere din partea Ministerului pentru toţi participanţii competiţiilor.

Turneul Internaţional G-1 la Taekwondo WTF “Moldova Open” se află la cea de-a doua ediţie şi va reuni un număr record de sportivi, circa 650 (cadeţi, juniori şi seniori). Moldova va fi reprezentată de 35 de sportivi.

Preşedintele Federaţiei de Taekwondo WTF Igor Iuzefovici a declarat că sportivii reprezintă 45 de ţări de pe toate continentele  lumii, între care SUA, Venezuela, Costa Rica şi Australia.

La 20 aprilie va demara Campionatul European Para-taekwondo WTF, cu participarea a circa 80 de sportivi din 15 ţări. Moldova va fi reprezentată de către Alexandr Jumbei (cat. -75 kg) şi Grigore Stratenco (cat.+75 kg).

Turneul Internaţional G-1 la Taekwondo WTF “Moldova Open 2015” şi Campionatul European Para-taekwondo WTF 2015 sunt organizate în perioada 17-20 aprilie curent în incinta Manejului de Atletică Uşoară din capitală.

Adrian Platon

f2 (1) f3

Inapoi la arhiva noutaților