[ X ]
[ X ]
[ X ]
Doi sportivi moldoveni au încheiat evoluțiile la Olimpiada de la Soci
10 Februarie
foto: army.md

Membrul Clubului Sportiv Central al Armatei Naționale, Bogdan Macovei s-a clasat pe locul 36 la proba de sanie la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. O altă reprezentantă a armatei, plutonierul major Alexandra Camenșcic a ocupat locul 84 în finala de biatlon sprint, transmite Curentul.md. 

După patru manşe la proba sanie, Bogdan Macovei a înregistrat un timp de 3 minute 36.366 secunde, fiind la o distanţă de peste nouă secunde de neamţul Felix Loch, care a devenit campion olimpic la proba respectivă.

Plutonierul major Alexandra Camenşcic, a încheiat proba de sprint 7,5 km cu timpul de 27 minute şi 37 de secunde, încheind clasamentul la proba respectivă de biatlon. Alţi doi sportivi moldoveni, tot reprezentanţi ai CSCA, plutonierul Victor Pânzaru şi Georg Linder, vor intra în concurs pe 15 şi, respectiv 16 februarie, la probele de schi fond şi schi alpin.

Republica Moldova este reprezentată la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi de patru sportivi, toţi membri al Clubului Sportiv Central al Armatei.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților