[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
CTS a organizat instruiri în domeniul de administrare web pentru reprezentanții instanțelor de judecată din republică
30 Martie

Pe data de 28 și 30 martie curent, Centrul de Telecomunicații Speciale a desfășurat instruiri în domeniul administrării paginilor web pentru circa 50 de reprezentanți ai Instanțelor de Judecată din toată republica, transmite CURENTUL.

Instruirile au avut drept scop inițierea funcționarilor în domeniul de utilizare a instrumentelor de plasare și gestionare a conținutului informațional de pe resursele web. Participanții au însușit în mod practic modalitatea de administrare a paginii instanței, parte componentă a Portalului Instanțelor de Judecată http://instante.justice.md/

Modernizarea recentă a Portalului Instanțelor de Judecată ține nu numai de schimbarea imaginii acestuia, dar și creează premise favorabile pentru sistemul judiciar de distribuire a documentelor electronice prin automatizarea proceselor de prelucrare manuală a datelor. De asemenea, sporește eficiența activității administrative judecătorești, asigură un grad înalt de protecție a documentelor și nu în ultimul rând, contribuie semnificativ la asigurarea transparenței activității instanțelor de judecată.

Reiterăm că în luna octombrie 2015, Centrul de Telecomunicații Speciale a desfășurat o altă serie de instruiri pentru reprezentanții instanțelor de judecată cu tematica „Normele privind utilizarea acceptabilă a resurselor informaționale”, care a avut drept scop creșterea gradului de inițiere a funcționarilor în domeniul securității informaționale.

1_0 2_2 3 4 5_0 8

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților