[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ziua Internațională a Francofoniei. Organizatorii desfășoară un flashmob
14 Martie

Reprezentanța din Chișinău a Agenției universitare a Francofoniei (AUF), în parteneriat cu 8 universități din Republica Moldova, 7 Centre de Reușită Universitară din aceste universități și Shopping Malldova organizează un Flashmob pentru a anunța Ziua Internațională a Francofoniei, transmite CURENTUL.

„Evenimentul va avea loc în data de 15 martie 2019 la ora 17.30 și se va desfășura la Shopping Malldova. La Flashmob vor participa peste 70 de studenți vorbitori de limbă franceză din 8 universități din Republica Moldova, membre ale Agenției universitare a Francofoniei (Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie « Nicolae Testemițanu », Universitatea de Stat « Alecu Russo » din Bălți, Universitatea Liberă Internațională, Academia de Studii Economice, Universitatea Tehnică din Moldova, Universitatea Pedagogică de Stat « Ion Creangă », Universitatea Agrară de Stat din Moldova)”, menționează organizatorii.

Prin organizarea acestui eveniment, partenerii își doresc să anunțe Ziua Internațională a Francofoniei care se sărbătorește, în întreaga lume, în fiecare an, pe data de 20 martie. De asemenea, flashmob-ul își propune promovarea valorilor care unesc comunitatea francofonă din Republica Moldova, printre care respectul pentru diversitate și importanța cunoașterii limbilor străine.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților