[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chișinăuienii vor fi asigurați cu transport la festivalul DescOPERĂ
3 Iunie

Toți cei care vor dori să petreacă 3 seri de neuitat în aer liber, ascultând muzică clasică în cadrul festivalului DescOperă, vor avea parte de transport tur-retur din Chișinău, informează CURENTUL.

Potrivit organizatorilor, pornirea va fi din fața Teatrului Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”. Prețul într-o singură direcție va costa 35 de lei.

Mai jos, atașăm orarul de circulație a rutelor:

14 Iunie:

Ora 16:00

Ora 17:00

15 Iunie:

Ora 15:00

Ora 16:00

Ora 17:00

16 Iunie:

Ora 15:00

Ora 16:00

Ora 17:00

Retur:

14 Iunie: 21:00

15 Iunie: 21:30

16 Iunie: 21:00

Amintim că, Festivalul DescOperă este un eveniment muzical inedit, care scoate opera și muzica clasică din scena tradițională și o aduce în sânul naturii. Timp de 3 zile, spectatorii vor avea șansa să se bucure de vremea frumoasă, aerul curat, priveliștea mirifică și muzica clasică, interpretată live într-o scenă improvizată. Anul acesta, vizitatorii vor asista la spectacole muzicale cu artiști renumiți din țară și de peste hotare. Spectacolele vor fi dirijate de Friedrich Pfeiffer din Austria și Tiberiu Soare din România.

Printre artiștii care vor evolua în acest an la DescOPERĂ se numără soprana Valentina Naforniță, solistă la Opera din Viena, care va interpreta rolul Adinei în opera Elixirul Dragostei, pusă în scenă sâmbătă, 15 iunie și Ana Cernicova, solistă la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, care va fi soprană în compoziția Perpetuum Mobile de Strauss, la închiderea festivalului, duminică, pe 16 iunie.

Bilete și informații sunt disponibile la Casele Teatrului Național de Operă și Balet, Casele Filarmonicii, Casele Palatului Național, Info-point Butuceni și online pe www.iTiket.md.

Evenimentul este susținut de către partenerii strategici Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei. Pagina web a evenimentului: https://descopera.md/

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților