[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un grup de juriști ai Armatei SUA se familiarizează cu activitatea specialiștilor în domeniu din cadrul Armatei Naționale
26 Iunie

Un grup de experţi din cadrul serviciului juridic al Armatei SUA efectuează, în perioada 25-27 iunie curent, o vizită de lucru la Ministerul Apărării, transmite CURENTUL.

Potrivit şefului Direcţiei Management Instituţional, colonel de justiţie Vasile Bzovîi, specialiştii americani au planificate întrevederi cu reprezentanţii serviciului juridic al Ministerului Apărării şi Marelui Stat Major, în cadrul cărora se vor familiariza cu activitatea structurilor specializate ale instituţiilor şi juriştilor din unităţile Armatei Naţionale. Totodată, părţile vor discuta despre posibilităţile de dezvoltare a capacităţilor juridice ale structurii de apărare, prin instruire şi proiecte de asistenţă.

Sursa a specificat că delegaţia SUA va efectua, de asemenea, vizite de studiu în Brigăzile de infanterie motorizată „Moldova” din municipiul Bălţi şi „Dacia” de la Cahul, în cadrul căreia se vor întâlni cu ofiţerii pe probleme juridice ai unităţilor şi comandanţii acestora.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților