[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii din CMC bat alarma: „Acesta e un lucru foarte grav”
11 Aprilie

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) insistă pe adoptarea proiectului privind bugetul municipal pentru 2017 și a solicitat să fie introdus astăzi pe ordinea de zi, informează CURENTUL.

Șeful fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, a spus că socialiștii au cerut, săptămâna trecută, convocarea ședinței CMC, în regim de urgență, cu doar două subiecte pe ordinea de zi – bugetul municipal și taxele locale.

„Până azi bugetul în versiune finală nu a fost prezentat. Acesta e un lucru foarte grav. Vine Paștele și credem că primarul va prezenta bugetul în luna iunie a anului în curs, ceea ce nu este admisibil. Bugetul municipal pentru 2017 trebuia prezentat cel târziu în noiembrie 2016. Insistăm, în mod categoric, să fie inclus bugetul mun. Chișinău pe agenda ședinței de astăzi, pentru că sunt întârzieri la achiziții publice și probleme în activitatea subdiviziunilor Primăriei”, a spus Ceban.

Socialistul a mai spus că insistă pe faptul ca proiectul bugetului municipal să fie examinat astăzi, altfel socialiștii vor bloca ședința.

„Credem că lucrurile acestea se fac intenționat. Repet: Chirtoacă va pleca în acest an”, a subliniat șeful fracțiunii PSRM.

Cristian Gurez

Inapoi la arhiva noutaților