[ X ]
[ X ]
[ X ]
Și-a omorât concubina și a îngropat-o în grădină. Un bărbat din r. Criuleni riscă până la 15 ani închisoare
11 Iunie

Un bărbat de 48 de ani din satul Bălăbănești, Criuleni, a fost reținut de polițiști și, mai apoi, arestat preventiv, fiind suspectat de omorul fostei concubine, transmite CURENTUL.

La 1 iunie curent, o femeie a solicitat ajutorul poliției din Criuleni de a fi găsită prietena sa, care de două zile nu răspunde la telefon și nici la domiciliu nu este.

Ca urmare a acțiunilor ample întreprinse de polițiști și procurori, s-a stabilit că în noaptea de 30 spre 31 mai, victima, o femeie de 38 de ani, aflându-se la domiciliul fostului concubin, între ei s-a iscat un conflict, iar bărbatul a agresat-o, cauzându-i leziuni în regiunea capului, care au dus la moartea acesteia. Pentru a ascunde fapta, bărbatul a săpat o groapă în grădină și în noaptea de 1 iunie a îngropat trupul femeii, iar la haine și telefon a dat foc. Ca urmare a perchezițiilor la 6 iunie în gospodăria concubinului, polițiștii au găsit cadavrul femeii îngropat la locul respectiv.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. De asemenea, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la medicina legală din Criuleni pentru efectuarea autopsiei.

Suspectul este arestat pentru 30 zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților