[ X ]
[ X ]
[ X ]
Radu Marian, despre Ion Ceban: Continuă să facă politică pe Zoom și să se ascundă de societate după ecranul calculatorului
15 Ianuarie

„Deja de mai mult timp, Ceban folosește ședințele operative de luni cu serviciile primăriei pentru a turna zoaie peste oponenți politici și pentru a-i face „prostălani” pe chișinăuieni. Azi nu cred că va fi o excepție. În loc să facă aceste ședințe în sala de ședințe a Primăriei, în mod transparent, cu participarea presei (așa cum era întotdeauna), Ceban face ședințele online prin conferință video, pentru a se ascunde de presă și pentru a nu primi întrebări incomode”. Declarațiile au fost făcute de fruntașul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, informează CURENTUL.

Deputatul l-a acuzat pe Ion Ceban că „vrea să țină lucrările primăriei cât mai ascunse de ochiul public”.

„Însă după alegerile locale, vedem cu toții cum iese și mai mult la suprafață incompetența primarului și amploarea dezastrului la instituția pe care o conduce: dublarea într-un singur an a costurilor de plată a dobânzilor la credite, tăierea finanțării programului afterschool de care depindeau 40 mii copii, tăierea finanțării serviciilor pentru persoane cu dizabilități și curățarea defectuoasă a străzilor după ninsoare.

Pe fundalul acestor mari probleme, primarul continuă să facă politică pe Zoom și să se ascundă de presă și de societate după ecranul calculatorului. Nu pentru asta l-au votat chișinăuienii”, a mai spus el.

În context, Radu Marian îi solicită primarului să nu se ascundă după conferințe zoom și să iasă în fața presei și cetățenilor orașului.

Inapoi la arhiva noutaților