[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSDE: PAS mai are o obsesie – de a le aplica lovituri sub centură celor mai defavorizate pături sociale
5 Octombrie

„Deși pare preocupată exclusiv de lupta contra oponenților politici, guvernarea PAS mai are o obsesie – cea de a le aplica lovituri sub centură celor mai defavorizate pături sociale”. Declarația a fost făcută de Ion Sula, președintele Partidul Social Democrat European (PSDE).

Politicianul, într-o înregistrare video, a menționat că, pe 17 august, majoritatea parlamentară PAS a adoptat, în stilul lor, astfel încât nimeni să nu-și dea seama, niște modificări la legislație prin care au anulat ajutorul de 700 lei lunar, de care beneficiau persoanele nevoiașe în sezonul rece.

„Astfel, 200 mii de oameni, care trăiesc și așa la limita sărăciei, sunt lăsați să sufere nu doar de foame, dar și de frig.

Câți dintre bătrânii noștri, mulți dintre care sunt țintuiți la pat sau au în case doar un bec, vor umbla pe drumuri să strângă tot felul de acte și vor putea completa acel formular electronic, pentru a deveni eligibili să primească ajutor de la stat?

Este clar că scopul guvernării este nu să-i ajute pe acești oameni, dar dimpotrivă, să-i descurajeze să ceară compensații”, a spus președintele PSDE.

Ion Sula a remarcat că, „de fapt, cei din PAS nu fac altceva decât să reconfirme ceea ce toată lumea a înțeles de multă vreme – că reprezintă un partid antisocial, care-și bate joc de oameni și care nu manifestă nicio compasiune pentru acest popor, conchide liderul social-democrat”.

Inapoi la arhiva noutaților