[ X ]
[ X ]
[ X ]
PDM cere Guvernului să treacă vila de la Condrița și ÎS Pensiunea din Holercani în gestiunea Ministerului Sănătății
1 Octombrie

Fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat din Moldova (PDM) vine cu un îndemn către Guvernul condus de Maia Sandu. În fapt, PDM cere Guvernului să treacă vila prezidențială de la Condrița și ÎS Pensiunea din Holercani în gestiunea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul democrat, Alexandru Jizdan, a menționat că, aceste două imobile să fie transformate în sanatorii pentru persoanele în etate și combatanții războiului de pe Nistru.

„Cerem ca, la ședința de mâine a Guvernului sau cel puțin la cea din săptămâna viitoare, cabinetul de miniștri să treacă vila prezidențială de la Condrița în gestiunea MSMPS pentru a fi transformată în sanatoriu pentru persoanele în etate. Sperăm că, Igor Dodon nu va fi împotrivă, mai ales că care propria casă, președinția și reședința de stat. De asemenea, a doua solicitare este ca Guvernul să transmită la balanța MSMPS ÎS Pensiunea din Holercani aflată la gestiunea Cancelariei de Stat, folosită pentru recreerea demnitarilor de stat pentru a fi transformată în sanatoriu pentru veteranii și combatanții războiului de pe Nistru”, a spus Alexandru Jizdan.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților