[ X ]
Partidul Șor a arendat tehnică pentru a ajuta chișinăuienii
21 Aprilie

Membrii Partidului ȘOR împreună cu simpatizanți s-au mobilizat și s-au implicat la maximum în deszăpezirea și curățarea străzilor Chișinăului de zăpada abundentă și pomii căzuți pe străzi, automobile și în curțile caselor de locuit, informează CURENTUL. 

Inițiativa a venit din partea Președintelui formațiunii, Ilan Șor, postată pe pagina sa de facebook:

Din moment ce în Orhei facem față cu brio situației, fac apel să ne mobilizăm la maximum și să ne implicăm la deszăpezirea drumurilor și căilor de acces din municipiul Chișinău.

Este o situație dificilă pentru autorități, de aceea haideți să nu fim indiferenți și să luăm lopețile în mână și la muncă!!!

Mai mult, am rugat ca să fie arendate toate utilajele posibile la implicarea în deszăpezire.

La indicația personală a Primarului de Orhei, Ilan ȘOR, au fost arendate mai multe unități tehnice de deszăpezire,  care au fost implicate pe străzile din sectorul Râșcani, iar alte unități tehnice au fost direcționate împreună cu membrii și simpatizanții partidului la curățirea blocurilor și căilor de acces spre farmacii și magazine din acest sector.

Totodată, unitățile tehnice vor porni spre deszăpezirea altor sectoare din capitală.

Amintim, că în legătura cu situația de criză creată din cauza ninsorii municipiul Chișinău și zonele sud și centru a țării au rămas blocate de nămeți.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților