[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mișcarea Respect Moldova va participa la alegerile prezidențiale cu proriul candidat. Eugeniu Nichiforciuc: de ce să mai lansezi un partid politic dacă absentezi de la alegeri?
17 Aprilie

Mișcarea Respect Moldova (MRM) va participa la alegerile prezidențiale, va avea propriul candidat și alt scenariu nu poate fi. Declarații în acest sens au fost făcute de Eugeniu Nichiforciuc, liderul formațiunii, în cadrul emisiunii „Radar Politic”, informează CURENTUL. 

„Noi vom avea candidat la alegerile prezidențiale. De altfel, de ce să mai lansezi un partid politic dacă absentezi de la alegeri?!”, a declarat politicianul.

Eugeniu Nichiforciuc a mai spus că nu crede în „niciun candidat unic” – nici al partidelor de dreapta, nici al partidelor de stânga.

„Toate aceste vorbe din spațiul public sunt vorbe sterile – pentru mase, pentru cetățeni. Toți vor să arate că sunt deschiși, dar în realitate… cine este gata să se susțină unul pe altul?!”, a spus el.

Totodată, politicianul a spus că MRM susține parcursul european al Republicii Moldova.

„Referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană e o acțiune gândită politic bine pentru un scor mai bun pentru un anumit candidat… Noi nu vom face campanie pentru referendum, dar, fiind cetățeni responsabili, ne vom exprima votul”, a precizat Eugeniu Nichiforciuc.

Inapoi la arhiva noutaților