[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liviu Vovc, către deputații PAS: Lăsați va rog prostiile și apucați-vă de lucru. Nu mutilați Constituția în propriul interes!
27 Iulie

Liviu Vovc, fost deputat, secretar general al Platformei Demnitate și Adevăr (DA), afirmă că deputații vor să modifice legea astfel încât calitatea de parlamentar să fie compatibilă și cu alte activități, informează CURENTUL. 

„Stimați deputați, lăsați va rog prostiile și apucați-vă de lucru.

Am rămas perplex când am văzut că toți deputații majorității au semnat o solicitare către Curtea Constituțională pentru a aviza un proiect de lege prin care să modifice Constituția. Prin acest proiect se vrea ca deputatul, pe lângă această funcție, să poată lucra și în alte domenii.

Voi nu aveți cu ce vă ocupa în Parlament? Eu înțeleg că în actualul legislativ unica responsabilitate a deputatului este să vină la ședințe și să ridice mâna fără a intra în esența proiectului dar, în realitate, deputatul are multe alte responsabilități” – a declarat el.

Fostul deputat a spus, din propria experiență, că, dacă te dedici pe deplin funcției în care te-au ales cetățenii, „nu îți ajung nici ȘAPTE ZILE DIN ȘAPTE”.

„Când ați acceptat să fiți inclus pe lista electivă trebuia să fiți conștienți de faptul că patru ani va trebui să renunțați la activitatea de bază și să vă dedicați țării.

NU MUTILAȚI CONSTITUȚIA în propriul interes”, a adăugat Liviu Vovc.

Inapoi la arhiva noutaților