[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Chicu: România mereu ne-a fost alături prin suportul său valoros. Republica Moldova mizează în continuare pe susținerea
22 Noiembrie

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, informează CURENTUL.

„România mereu ne-a fost alături prin suportul său valoros. Republica Moldova mizează în continuare pe susținerea statului român și vă asigurăm că agenda de reforme a Guvernului este orientată spre a schimba lucrurile în țara noastră în folosul cetățenilor”, a declarat Chicu.

„Republica Moldova rămâne a fi o prioritate strategică pentru România, iar parcursul european al țării va fi susținut în continuare de autoritățile române” – aceste mesaje au fost enunțate premierului Ion Chicu de către Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, potrivit unui comunicat al Guvernului Republicii Moldova.

„România nu va rămâne indiferentă de soarta Republicii Moldova, pentru că avem un spațiu comun de limbă, cultură și tradiții care, cu siguranță, constituie un fundament solid al relațiilor noastre bilaterale”, a declarat Daniel Ioniță.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților