[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Grosu: O cunosc pe doamna Sandu mai bine de 20 de ani. Își iubește țara și oamenii săi
23 August

Igor Grosu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a declarat că echipa partidului o susține cu tărie și încredere candidata Maia Sandu la funcția de președintă a Republicii Moldova, informează CURENTUL.

“O cunosc pe doamna Sandu mai bine de 20 de ani. Este un model de caracter, model de determinare, care muncește cu dăruire zi de zi și care își iubește țara și oamenii săi.

În toți acești ani, am trecut prin momente destul de complicate, dar de fiecare dată au apărut oportunități care ne-au ajutat să mișcăm înainte Republica Moldova. În 2020 am reușit să dăm țării cel mai bun președinte, care timp de 4 ani de mandat a scos țara din izolare și a apropiat-o de Uniunea Europeană, a întors toată Europa și toată lumea cu fața spre noi, a luptat și a reușit să rămânem drepți în aceste timpuri complicate. Toate acestea trebuie să continue pentru ca Moldova să se dezvolte, pentru viitorul nostru frumos comun”, a spus politicianul.

Potrivit lui Igor Grosu, “și de această dată să ne unim forțele și să mergem înainte ca să scriem istorie împreună – pentru o Moldovă Europeană. Să fim împreună – Pentru Moldova!”.

Inapoi la arhiva noutaților