[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Serviciul Fiscal de Stat – printre premianți în cadrul Spartachiadei angajaților din serviciul public
11 Iunie

33 de angajați ai Serviciului Fiscal de Stat au concurat la diverse probe sportive la cea de-a VI-ea ediție a Spartachiadei angajaților din cadrul serviciilor publice. Printre participanți se numără: Serviciul Fiscal de Stat (SFS), Administrația Publică Locală (APL), Casa Națională a Asigurărilor Sociale (CNAS), Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), Academia de Administrare Publică (AAP), Inspecția Financiară a Ministerului Finanțelor (IF a MF), transmite CURENTUL.

Evenimentul a durat trei zile (08-10 iunie, curent) și s-a desfășurat în raionul Criuleni. În cadrul competițiilor, cele 17 echipe din cadrul instituțiilor publice de stat au participat la 7 probe sportive cum ar fi: volei (bărbați/femei), minifotbal, tenis de masă, șah, dame, ștafetă.

După o luptă pe cinste, echipa SFS s-a clasat pe locul III în clasamentul general, locul II revenindu-i echipei Administrației Naționale a Penitenciarelor, iar pe treapta I urcând echipa raionului Criuleni.

În debutul și finalul evenimentului, conducerea Serviciului Fiscal de Stat a mulțumit tuturor participanților și a felicitat echipa SFS pentru prestația de excepție la Spartachiada 2018, menționând aportul considerabil al organizației sindicale a SFS la organizarea evenimentului.

Foto 13

foto 12

Foto 4

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților