[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Mama ministrului Jizdan a muncit 36 de ani într-un singur domeniu. A oferit ajutor sutelor de oameni
18 Iunie

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Alexandru Jizdan, cu prilejul Zilei lucrătorului medical și a farmacistului și-a felicitat mama, care 36 de ani a muncit în acest domeniu, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alexandru Jizdan, a felicitat întreg efectivul medical de la MAI, dar și pe toți cei care activează în domeniu.

„E probabil singura poză pe care o are mama în arhiva sa, îmbrăcată în halat alb, e din 1968 și o păstrează cu grijă încă din perioada în care era studentă anul 2 la Școala de medicină.

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului înseamnă pentru mine ziua mamei, deoarece ea a muncit 36 de ani în acest domeniu, ani în care a oferit ajutor sutelor de oameni din raionul nostru.

Astăzi vreau să transmit felicitări nu doar mamei mele, dar și Serviciului medical al MAI care zilnic are grijă de sănătatea angajaților noștri și tuturor angajaților acestui sistem care cu profesionalism, dăruire de sine și mare grijă de viață, salvează, ajută și dau o speranță semenilor.

Mulțumesc oamenilor în halate albe care au rămas acasă și care luptă cu perseverență pentru o cauză nobilă.

La mulți ani!”, a scris Alexandru Jizdan.

Menționăm că Alexandru Jizdan s-a născut în satul Geamăna, raionul Anenii – Noi.

jizdan

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților