[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputații Partidului Șor: „Avem un proiect foarte bun pentru îmbunătățirea vieții pensionarilor, însă nu a fost susținut. Sperăm că vom fi auziți”
20 Februarie

Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic Șor a anunțat că, în aceste clipe, aproape în toate regiunile țării au loc proteste pașnice la sediile Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, informează CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, deputata Reghina Apostolova a menționat că, recent, fracțiunea PȘ a cutreierat toată republica, iar cetățenii sunt nemulțumiți de unele proiectele de legi adoptate, calificându-le ca antisociale.

„PȘ susține acei cetățeni care au ieșit astăzi la protestele pașnice legate de reformele antisociale care au loc. Oamenii, care astăzi au ieșit la proteste, pensionarii, au meritat să trăiască mai bine. Proiectele PSRM, ale conducerii țării înjosesc demnitatea cetățenilor. Acele proiecte sociale care au trecut prin Parlament sunt praf în ochi și o umilință a cetățenilor. Anunțăm că vom susține toate inițiativele cetățenilor, care sunt îndreptate spre proteste pașnice legate de îmbunătățirea vieții cetățenilor”, a precizat Apostolova.

Potrivit deputatei, PȘ a venit în Parlament cu 6 direcții prioritate și ele vizează domeniul social.

„Avem un proiect foarte bun pentru îmbunătățirea vieții pensionarilor, însă acest proiect nu a fost susținut. Sperăm că vom fi auziți și va fi revăzut în Parlament. Suntem gata să organizăm proteste masive pașnice împotriva acestei guvernări”, a mai spus deputata.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților