[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine poate deveni membru al Asociației „Agrocereale”? Eduard Grama oferă detalii
10 Iulie

Președintele Asociației „Agrocereale”, Eduard Grama, în cadrul unui interviu pentru CURENTUL, a vorbit despre membrii Asociației și cine poate face parte din aceasta.

Eduard Grama afirmă că membru poate deveni orice producător agricol de cereale și oleaginoase.

„Membrii Asociației sunt producători agricoli, care sunt și exportatori de cereale și oleaginoase. Menționez că aceștia nu sunt doar exportatori de cereale, noi avem ca membri producători agricoli care au multiple activități, cum ar fi vânzarea tehnicii agricole, importul de imputuri agricole și îngrășăminte, producere de făinoase și uleioase, activitati in creșterea fructelor si legumelor, centre de păstrare si sortare a produselor agricole.

Noi nu suntem Asociația de traideri (așa numiții cumpărători și exportatori de cereale), noi suntem Asociația producătorilor agricoli cu mii de angajați și diverse activități în agricultura, care au în activitatea sa și exportul cerealelor și oleaginoaselor.

Membru al Asociației poate deveni orice producător agricol, de la mare la mic, indiferent de activitate și domeniul în care activează. Nu există barieră sau condiție de a deveni membru al Asociației. În activitatea noastră, ne dorim să reprezentăm și să apărăm interesele tuturor producătorilor agricoli, nu doar exportatorilor. Pentru a deveni membru, producătorul trebuie să facă un lucru foarte simplu – să ne contacteze și să respecte procedura de aderare la Asociație”, a spus Eduard Grama.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților