[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cât intenționează să aloce MAI din fondul de rezervă a Guvernului pentru acoperirea cheltuielilor suportate în urma prăbușirii blocului de locuit din Otaci
6 August

Ministerul Afacerilor Interne anunţă iniţierea procesului de elaborare a proiectului hotărârii Guvernului cu privire la alocarea mijloacelor financiare pentru acoperirea cheltuielilor de achiziționare a serviciilor de demolare și de terasament, de expertiză a blocului de locuit prăbușit la Otaci, Ocnița, transmite CURENTUL.

„Scopul proiectului este reglementarea alocării din fondul de intervenție al Guvernului a sumei de 2 472,027 mii lei pentru acoperirea cheltuielilor de achiziționare a serviciilor de demolare şi de terasament, de expertiză a blocului de locuit din str. Prieteniei 153, or. Otaci, raionul Ocniţa, avariat ca urmare a prăbuşirii unei scări la 19 iunie 2019, precum şi a cheltuirilor de transportare a deşeurilor provenite din lucrările de demolare”, menționează Ministerul Afacerilor Interne.

Propunerile părţilor interesate cu privire la elaborarea proiectului menţionat, pot fi expediate pe adresa de e-mail a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din subordinea Ministerului Afacerilor Interne: dse@dse.md, dpi@dse.md în termen de 15 zile lucrătoare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților