[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidatul nr. 10 la funcția de președinte și-a anunțat intenția de a participa la alegerile din 20 octombrie
24 Iulie

Alexandru Arseni, profesor universitar, Doctor Habilitat în Dreptul Constituțional, deputat în primul Parlament, va candida la alegerile prezidențiale din 20 octombrie curent. În cadrul emisiunii “Puterea a patra de la N4, el a spus că va candida independent, informează CURENTUL.

“Declarația este candidat independent… Chiar și astăzi (23 iulie 2024) am avut discuții cu reprezentanții unui partid, cu care am discutat despre o eventuală susținere… Eu voi candida independent, dar dacă 1 partid, 2, 3 vor să mă susțină e decizia organelor de conducere ale formațiunilor”, a declarat el.

Alexandru Arseni a mai spus că președintele trebuie să fie neafiliat politic, să reprezinte interesele poporului și să unească societatea.

Amintim că, până la moment, au fost făcute încă 9 anunțuri privind participă la alegerile prezidențiale din 20 octombrie curent. 

La 21 august 2024 va începe perioada de desemnare și colectarea semnăturilor susținătorilor candidaților la alegerile prezidențiale. Campania electorală pentru alegerile prezidențiale va începe din 20 septembrie curent. 

Inapoi la arhiva noutaților