[ X ]
[ X ]
[ X ]
Apel: Nu repetați greșeala din alegerile locale pentru șefia municipiului Chișinău
9 Ianuarie

Prim-vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie, Daniela Bodrug, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, s-a adresat partidelor unioniste din Republica Moldova în vederea desemnării unui singur candidat la următoarele alegeri prezidențiale, informează CURENTUL.

„Mi-am asumat răspunderea să duc tratative cu partidele unioniste în vederea unificării. Unioniștii trebuie să se pregătească de astăzi pentru alegerile prezidențiale. Anul 2020 este o șansă pentru forțele unioniste de a da o lovitură partidelor pro-ruse”, a spus Bodrug.

În același timp, reprezentantul Mișcării s-a adresat către liderii partidelor unioniste. „Nu repetați greșeala din alegerile locale pentru șefia municipiului Chișinău”.

Totodată, Bodrug a oferit mai multe informații privind tratativele de desemnare a unui singur candidat. „Liderii partidelor unioniste să-și retragă declarațiile de intenție de a candida la alegerile prezidențiale. Totodată, liderii de partid să se retragă din prim-plan la negocierile privind candidatura unioniștilor pentru alegerile prezidențiale. Unioniștii au nevoie de un singur candidat pentru turul I în alegerile prezidențiale”, a conchis Bodrug.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților