[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Să nu uităm să ne rugăm pentru pace în țara noastră și pentru o lume mai bună și mai receptivă
5 Mai

Andrei Năstase, fost ministru al Afacerilor Interne, pretendent la funcția de șef al statului, a adresat un mesaj cu ocazia Paștelui: 

„Dragi prieteni, de sărbătoarea Sfintelor Paști, îmi doresc ca în casele voastre să pătrundă o rază de lumină și căldură, de bucurie și binecuvântare. Fie ca această zi să fie una de pace și liniște sufletească, în care valorile tradiționale care ne unesc să se statornicească în universul dăinuirii noastre ca neam.

Sărbătoarea Paștelui este momentul ideal pentru a ne întoarce către credință și a reflecta asupra legăturilor profunde pe care le avem cu cei dragi. Să fim recunoscători pentru bunăstarea și sănătatea noastră, pentru familiile și prietenii noștri, pentru puterea de a ne susține unii pe alții în tot ceea ce facem.

În aceste zile, să fim uniți în dragoste și înțelegere, să ne îmbrățișăm tradițiile și să simțim bucuria de a fi acasă, alături de cei pe care îi iubim. Să nu uităm să ne rugăm pentru pace în țara noastră și pentru o lume mai bună și mai receptivă.

Vă doresc un Paște fericit, plin de căldură și armonie. Să aveți parte de momente minunate alături de familie și prieteni și să vă umpleți inimile de bucurie și speranță.

Paște fericit, Moldova mea iubită!

Cu toată dragostea și urările de bine,

Andrei Năstase”.

Inapoi la arhiva noutaților