[ X ]
[ X ]
[ X ]
A lucrat 41 de ani la una din cele mai cunoscute întreprinderi vinicole din R. Moldova. Acum însă nu e sigur dacă s-a meritat!
15 Iulie

Gheorghe Castraveț a activat timp de 41 de ani la Combinatul de vinuri „Mileștii Mici” din Republica Moldova, de ceva timp însă nu mai este directorul întreprinderii, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, Gheorghe Castraveț ne-a spus că a plecat din funcția de director după ce a demonstrat că nu a încălcat regimul juridic al conflictului de interese urmare a sesizării MAIA către CNI în mai 2016.

„Am atacat decizia finală la Curtea de Apel și am obținut câștig de cauză. Respectiv, am scris cerere de eliberare chiar atunci. Numai lucrez în acel domeniu”, ne-a spus el.

Gheorghe Castraveț ne-a relatat cu ce se ocupă acum.

„Lucrez la fel în domeniul agriculturii. Încerc să fac ceva după cei 41 de ani de lucru la combinat în sectorul privat. Cred că cel mai important este să fim sănătoși, iar pe restul le facem. Uneori, totuși îmi pun întrebarea dacă a avut sau nu rost să închin 41 de ani unui singur post de lucru și unui singur scop – de a promova Republica Moldova cu cea mai bună „licoare de băut”, adică vinul. Am o deosebită plăcere sufletească, că azi fiecare al doilea turist care vine în Republica Moldova trece pe la Mileștii Mici. Sunt mândru că am fost parte componentă din acea echipă, și am contribuit la includerea Combinatului de vinuri Mileștii Mici în Cartea Guinness”, ne-a spus el.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților