[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Poliţia şi presa s-au bătut. Vezi cine a cîştigat!
23 Iulie

Selecţionata Ministerului Afacerilor Interne a disputat  un meci amical la minifotbal cu Asociaţia Presei Sportive din Republica Moldova. Jocul între ambele selecţionate a avut  loc cu ocazia inaugurării stadionului sportiv din cadrul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale de pe teritoriul Detaşamentului Salvatori şi Pompieri Ciocana, în seara zilei de 22 iulie 2014.

Evenimentul a început cu o ceremonie festivă, la care a participat  ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, șeful Poliţiei de Frontieră, Dorin Purice şi alţi invitaţi. Ulterior ambele echipe de minifotbal au fost  invitate să înceapă meciul amical. Selecţionata MAI a marcat pe parcursul celor două reprize şase goluri, iar adversarii au reuşit să înscrie două, scorul final fiind de şase la doi în favoarea Ministerului Afacerilor Interne.

Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean a înmînat cupa învingătorilor, fiind mândru de realizările înregistrate de sportivii din subdiviziunile ministerului.

Preşedintele Comitetului Naţional Olimpic, Nicolae Juravschi a felicitat ambele selecţionate pentru jocul realizat pe teren. Stadionul a fost construit cu suportul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI şi Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Pe teren se vor disputa și alte meciuri de fotbal şi volei.

Inapoi la arhiva noutaților