[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vezi cine sunt cîștigătorii Campionatului cadrelor didactice la cea de-a 5-a competiție la jocurile de dame
14 Februarie
foto: sportonline.md

La Școala sportivă Nr.7 de șah și joc de dame a avut loc al 5-lea Campionat al cadrelor didactice și colaboratorilor instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova organizat de Federația Sportului Universitar (FSUM) din RM în parteneriat cu Sindicatul Educației și Științei. La Campionatul – joc de dame au participat 8 echipe ale instituțiilor din mun. Chișinău și echipa Universității de Stat ”A. Russo” din Bălți.

Contactat de CURENTUL, Veaceslav Mîrzac, secretar general FSUM a dezvăluit rezultatele competiției la jocurile de dame. Ca și la ediția precedentă, campioni au devenit profesorii de la Universitatea de Stat din Moldova, cu 24 de puncte din 32, locul II – Universității Agrare de Stat din Moldova acumulînd 21 de puncte, locul III – cu 20 de puncte a fost cucerit de echipa Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”N. Testemițanu”.

Următorul Campionat al cadrelor didactice, la  volei, se va desfășura în perioada 17-21 februarie curent, în sala sportivă a Universității de Medicină.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților