[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un deputat a fost ales președinte al Federației de Ciclism din Moldova
7 Martie

Deputatul PLDM Simion Grișciuc a fost ales de membrii Federației de Ciclism din Moldova în funcția de președinte al FCRM pentru un mandat de 4 ani, transmite Curentul.md.

Liberal democratul Simion Grişciuc, noul președinte al FCRM, a declarat că problemele din sport nu îi sunt străine și că se va implica plenar în soluționarea acestora în scurt timp.

“Cauza problemelor din sport constă în lipsa surselor financiare, pe care, cu mare insistență, voi lupta să le obțin de la Ministerul Tineretului și Sportului, de la Comitetul Olimpic, dar și de la sponsori. Un alt aspect care trebuie de schimbat este promovarea și motivarea populației de a practica ciclismul, acest sport ecologic, dar mai ales tinerii trebuie să înțeleagă beneficiile sportului, cei care în ultimul timp refuză bicicleta în favoarea calculatorului”, a menționat deputatul.

Deputatul PLDM Simion Grișciuc, a menționat că va propune modificarea cadrului legal care ar prevedea ca toate acțiunile sportive efectuate pentru publicul larg, să fie coordonate cu federațiile de profil.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților