[ X ]
[ X ]
[ X ]
Totalurile etapei a 24-a a Diviziei Naționale. Iată cum au jucat echipele!
6 Aprilie

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile etapei a 24-a din cadrul Diviziei Naționale. Capul de afiș al etapei meciul dintre FC Zimbru Chișinău și FC Tiraspol a dezamăgit, transmite CURENTUL.

Pe terenul celor de la Zimbru, echipele au remizat scor 0-0. A fost un joc anemic, fără mari ocazii de joc și cu multă luptă pe teren. Cea mai mare ocazie au avut-o cei de la FC Tiraspol, când după un șut expediat de la circa 11 metri, mingea a fost scoasă de pe linia porții de către „zimbri”.

Celălalt meci al zilei de sâmbătă, Academia-Sheriff a fost unul foarte disputat. Fotbaliștii Academiei s-au jucat cu ocaziile, având și o bară transversală. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, viespile au marcat după 2 erori, ambele după 2 faze fixe când atacantul Maxim Iurcu a împins mingea în plasă minutele 49, respectiv 55.

Duminică, la Ternovca, Dinamo-Auto a primit vizita celor de la Milsami Orhei. Dinamo a început în forță meciul deschinzând scorul după o fază fixă prin Vadim Cemârtan, în minutul 6 al meciului. Arbitrul a ieșit la rampă neacordând un penalty celor de la Dinamo pentru un henț în careu. Însă, tot pentru același procedeu interzis a fost acordat penalty celor de la MIlsami, transformat de Cristian Bud. Punctul final a fost stabilit tot după o fază fixă, când fundașul dreapta al orheienilor, Petru Racu a împins mingea în plasă.

În celălalt meci al zilei de duminică, Dacia Chișinău i-a dominat copios pe cei de la Zaria Bălți, deschinzând scorul in minutul 8 al primei reprize prin Marian Stoleru și majorând diferența de pe tabelă în minutele 61 prin Mihai Roșca, respectiv dublă Petru Leucă minutele 71,87 pentru un sec 4-0.  Este a doua înfrângere categorică suferită de bălțeni după ce etapa trecută au pierdut scor 6-0 de la Sheriff Tiraspol.

Donu Anatol, stagiar

Inapoi la arhiva noutaților