[ X ]
[ X ]
[ X ]
Topul rușinii: Fotbaliști moldoveni care au ajuns să nu valoreze nimic
4 Aprilie

În timp ce alții încheie contracte de milioane de euro, ei nu valorează nimic și de regulă, se antrenează prin parcuri sau se gândesc să își pună ghetele în cui. Așadar, în continuare vă prezentăm anti-topul fotbaliștilor moldoveni care au ajuns să nu coste nimic, transmite CURENTUL.

Primul în top este Serghei Kovalciuc. Fotbalistul care i-a costat pe cei de la Spartak Moskova, 1,6 milioane de euro și care era apreciat ca unul dintre cei mai tehnici fotbaliști ai echipei moscovite la vremea respectivă acum nu valorează nimic. După o experiență nereușită la clubul kazah FK Aktobe, Kovalciuc în vârstă de 33 ani stă fără club din anul 2013, în timp ce alți colegi de-ai săi mai joacă având și o vârstă mai înaintată. Cred că retragerea din cariera fotbalistică nu e departe.

Locul secund este ocupat de jucătorul în vârstă de 29 de ani al celor de la Dinamo-Auto, Eugen Goredețchi, valoarea sa conform transfermarkt.de este 0.  

Podiumul îl completează jucătorul care nu a strâns nici un minut anul acesta în tricoul lui Academia Chișinău, Maxim Repinețchi, cotația sa fiind la fel zero.

Pe penultima poziție se clasează fotbalistul în vârstă de 21 de ani al celor de la Dacia Chișinău, Vasile Jardan valoarea sa estimativă fiind de 22 mii de lire sterline.

De departe cel mai scump fotbalist în acest top, este jucătorul celor de la FC Tiraspol, Vadim Rață. Jucătorul în vârstă de 21 de ani, care a prins și 714 minute în tricoul echipei sale valorează 44 mii de lire sterline. Cred că se poate mândri că ocupă ultimul loc în acest anti-top.

Donu Anatol, stagiar

Inapoi la arhiva noutaților