[ X ]
[ X ]
[ X ]
Top 5 cele mai scumpe echipe din Divizia Națională
4 Aprilie

Primele 5 echipe ale Diviziei Naționale valorează în total peste 20 de milioane de lire sterline! Față de sezonul competițional 2013-2014 în topul primelor 5 echipe a intervenit o singură schimbare, locul echipei Veris Chișinău, care s-a retras din Divizia Națională, l-a ocupat Zimbru Chișinău, transmite CURENTUL.   

Primul loc în topul celor mai valoroase echipe din Moldova, îl ocupă Sheriff Tiraspol. Valoarea totală a lotului „viespilor” compus din 28 jucători este de 9,37 milioane de lire sterline,conform transfermarkt.de. Cel mai scump jucător din lotul actual fiind portughezul Leonel Olimpio, el valorând 1,58 milioane de lire sterline.

Locul secund îl ocupă cei de la FC Tiraspol. Lotul lor, compus din 27 de jucători valorează estimativ 4,42 milioane de lire sterline. Cel mai scump jucător al lor este ucraineanul Kyrylo Sidorenco, valoarea sa fiind 440 mii lire sterline.

Podiumul îl completează Dacia Chișinău. Valoarea totală a lotului lor, compus din 26 jucători valorează 3, 56 milioane de lire sterline. Cel mai scump jucător al lor este togolezul Abdoul-Gafar Mamah, el valorând 528 mii lire sterline.

Pe penultima poziție se clasează orheienii de la Milsami. Lotul compus din 24 de jucători valorează conform 2, 75 de milioane de lire sterline. Cel mai cotat jucător al celor de la Milsami este atacantul român Romeo Surdu valoarea sa cifrându-se la 528 mii lire sterline.

Ultimul loc și l-a adjudecat Zimbru Chișinău. Lotul formației de pe strada Butucului, compus din 29 de jucători valorează 2,20 milioane de lire sterline. Cel mai scump jucător din componența lotului zimbrilor este Artyom Khachaturov valoare sa estimându-se la 308 mii lire sterline.

Donu Anatol, stagiar

Inapoi la arhiva noutaților