[ X ]
[ X ]
[ X ]
Top-5 cei mai scumpi jucători străini ce evoluează în Divizia Naţională
11 Aprilie

Sheriff Tiraspol domină autoritar topul celor mai scumpi jucători străini care evoluează în Divizia Naţională. Conform transfermarkt.de, primele cinci locuri sunt ocupate de jucători de la viespi, ei valorând în totalitate peste 5 milioane de lire sterline! În top 5 sunt prezenţi 2 brazilieni, un bosniac, un spaniol şi un român.

Primul loc este ocupat de Leonel Olimpio, brazilianul in vârstă de 32 de ani valorează 1, 58 milioane de lire sterline.

Locul secund este ocupat tot de un brazilian, Carlos Eduardo de Fiori Mendes sau „Cadu”. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani este cotat la 968 mii lire sterline.

Poziţia a treia şi-a adjudecat-o bosniacul Mateo Susic. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj, în vârstă de 24 de ani este cotat la acelaşi preţ ca şi ocupantul locului 2, mai precis 968 mii lire sterline.

Poziţia a patra este ocupată tot de un fost jucător al celor de la CFR Cluj, spaniolul Aitor Monroy. Jucătorul în vârstă de 27 de ani, având o cotă de piaţă ce se ridică la 880 mii lire sterline.

Ultima poziţie este ocupată de românul Andrei Mureşan. Ex-jucătorul celor de la Astra Giurgiu, care a strâns 14 meciuri şi a marcat un gol până acum, este cotat la 660 mii lire sterline.

Amintim că golgheterul la zi al Diviziei Naţionale cu 17 goluri, brazilianul Ricardinho nu a intrat în Top 5, valoarea sa de piaţă ajungând la 616 mii lire sterline.

Donu Anatol, stagiar

Inapoi la arhiva noutaților