[ X ]
[ X ]
[ X ]
Top-5 cei mai scumpi fotbaliști moldoveni. E vorba de milioane de euro!
13 Aprilie

Cu toții știm că fotbalul e sportul unde se învârt milioane de euro. În topul ce urmează voi reflecta valoarea a celor mai 5 cei mai scumpi fotbaliști moldoveni în anul 2015, transmite CURENTUL.

Fotbalistul echipei turceşti Istanbul Bașakșehir, Alexandru Epureanu ramâne cel mai cotat fotbalist moldovean și în 2015 cu o valoare estimativă ce se învârte în jurul a 3 milioane de lire sterline.

Locul secund îl ocupă fotbalistul formației italiene Hellas Verona, Artur Ioniță valoarea sa estimându-se de către cei de la Transfermarkt.de la 1,76 milioane de lire sterline.

Podiumul îl completează jucătorul în vârsta de 31 de ani a formației ruse FC Rostov, Alexandru Gațcan. Prețul său e estimat la 1,32 milioane de lire sterline.

Pe penultima poziție se clasează tot un reprezentant al fotbalului rusesc. Jucătorul în vârsta de 27 ani a formației Kuban Krasnodar Igor Armaș, este cotat la 1,06 milioane de lire sterline.

Ultimul loc îl ocupă brazilianul naturalizat de FMF în primă instanță – Henrique “Luvannor”, dar care nu a acumulat cei 5 ani de ședere necesari pe teritoriul RM pentru a obține cetățenia. Jucătorul celor de la Al-Shabab are o cotă de piață în jur de 660 mii de lire sterline.

Donu Anatol, stagiar

Inapoi la arhiva noutaților