[ X ]
[ X ]
[ X ]
Proiectul caritabil al anului 2014 din domeniul sportului. Află detalii!
29 Mai
foto: butchandkathy.com

Pe lîngă specificul sportiv pe care îl dezvoltă la agenda de zi cu zi, Federația de Tenis din RM (FTM) acordă o mare atenție proiectelor sociale. Despre aceasta a vorbit preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Tenis, Marina Tauber, în cadrul unui interviu acordat portalului CURENTUL.

„În pofida insuficiențelor financiare cu care ne ciocnim zilnic, nu putem ignora problemele sociale din țară, iar în viziunea noastră – aceste aspecte se vor rezolva odată cu implicarea activă a tuturor entităților, vocea cărora poate fi auzită. Ne regăsim astfel în poziția în care prin eforturi depuse în plus, putem influența și contribui și noi la rîndul nostru la soluționarea acestor probleme”, a declarat Marina Tauber.

Potrivit sursei, FTM se implică din ce în ce mai des în proiecte caritabile, cele mai importante fiind „Ladies Charity Tennis Cup” în 2013 și respectiv „Gentlemen’s Charity Tennis Cup” în 2014.

„Gentlemen’s Charity Tennis Cup promite a fi proiectul caritabil al anului 2014 din domeniul sportului. La turneu iau parte persoane publice din lumea politică, afaceristă și culturală, persoane cu suflet generos mereu predispuse la făurirea lucrurilor bune. Astfel, fondurile colectate vor fi direcționate spre amenajarea odăilor de joacă în mai multe spitale din țară. De asemenea, va fi organizată și o mare sărbătoare la finele turneului dedicată Zilei Internaționale a Copiilor, cu participarea unui număr mare de micuți din orfelinate, școli auxiliare și concurenții în turneu”, a adăugat preşedintele FTM.

Notă: Versiunea integrală a interviului o puteţi citi AICI.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților