[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primul meci al tricolorilor din preliminariile Campionatului European Under 21 s-a soldat cu eșec
31 Martie

Selecţionata de fotbal a Moldovei a debutat cu stângul în jocurile preliminare pentru campionatul European Under-21. Discipolii lui Igor Ursachi, au suferit o înfrângere cu reprezentativa similară a Belgiei scor  2-1, transmite CURENTUL.

Primii au deschis scorul belgienii prin vedeta celor de la  R.S.C. Anderlecht , Youri Tielemans, unul dintre cei mai tineri debutanți în Champions League, în minutul 14 al primei reprize. Ca mai apoi fundașul stânga al celor de KRC Genk, Timoty Castagne să majoreze diferența la 2 goluri în ultimele minute ale primei reprize.

Tot ce a reușit selecționata Moldovei a fost să reducă din diferență prin Dan Spătaru, jucătorul Astrei Giurgiu, în minutul 50 al reprizei secunde.

Este un rezultat destul de decent luând în considerație faptul că jucătorii belgieni sunt integrați de la vârste fragede la echipele de club propriu-zise, având constant practică de joc, fapt despre care nu se poate spune despre jucătorii Moldovei.

Amintim că Belgia a fost una dintre revelațiile Campionatului Mondial de fotbal petrecut în Brazilia, ajungând până în faza sferturilor de finală și pierzând cu greu de la Argentina.

Donu Anatol, stagiar

Inapoi la arhiva noutaților