[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ofițerii DDS „Pantera” au venit din Ungaria cu medalii de argint şi bronz
30 Aprilie

Trei ofiţeri din cadrul Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera” al Departamentului Instituţiilor Penitenciare, au participat la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu, care a avut loc în oraşul Budapesta, Ungaria, transmite CURENTUL.

Concursul a cuprins cinci probe: Semi-Kempo, Kempo-Submission, Full-Kempo, Knockdown şi Kempo-MMA. Evenimentul  sportiv, se află la cea de-a XI-a ediţie, a reunit peste 600 de sportivi selectaţi la loturile naţionale, din 36 de ţări, printre care Republica Moldova, Franţa, Ungaria, Norvegia, Italia, Olanda, Germania, România, Ucraina şi SUA.

În rezultatul competiţiei, angajatul DDS „Pantera”, Caldare Maxim, s-a clasat pe locul II la probele Submission şi Knockdown, iar la proba Full-Kempo, s-a ales cu locul III.  Ofiţerul Galbura Nicolae a luat locul II la proba Submission, iar Şulga Pavel a obţinut locul II la probele Submission şi Knockdown, clasîndu-se pe locul III la proba Full-Kempo.

Angajaţii Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera”, participă anual la o multitudine de demonstraţii militare, seminare, conferinţe naţionale şi internaţionale, competiţii sportive, care au drept scop perfecţionarea tacticilor de luptă, dezvoltarea capacităţilor şi deprinderilor practice în cadrul acţiunilor de luptă.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților