[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Hînceşti va fi edificat un nou complex sportiv multifuncţional
28 Iulie

La Hînceşti au demarat construcţiile unui complex sportiv multifuncţional ce va cuprinde două săli pentru trântă şi box, iar alta pentru jocuri sportive, cu tribune de o capacitate de cca 500 locuri, transmite CURENTUL.

Complexul va cuprinde şi câteva săli mai mici dotate cu utilajul sportiv necesar, în exterior fiind planificat un teren de baschet, un teren de volei şi două terenuri de tenis de câmp.

La ceremonia prilejuită lansării oficiale a construcţiilor au participat mai mulţi demnitari, dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, antrenori, sportivi, locuitori ai or. Hînceşti.

În opinia Ministrului Tineretului şi Sportului Octavian Bodişteanu, edificarea noului complex sportiv multifuncțional “va promova modul sănătos de viaţă, mai cu seamă în rândurile tinerilor şi va asigura condiţiile optime pentru antrenarea sportivilor.” Oficialul s-a arătat convins că, datorită existenţei condiţiilor moderne de antrenament, sportivii se vor învrednici de noi victorii.

Proiectul de construcţie a complexului sportiv multifuncțional în Hînceşti nu este unic pentru ţara noastră, alte două proiecte similare fiind deja realizate în Căuşeni şi Drochia.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților