[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Shor investeşte nu doar în fotbal. Este implicat şi Vlad Filat
30 Mai

Pe lîngă faptul că omul de afaceri moldovean Ilan Shor este proprietarul clubului de fotbal Milsami Orhei, acesta este şi sponsorul general al Federaţiei Moldoveneşti de Tenis (FTM). Despre aceasta a vorbit în cadrul unui interviu pentru CURENTUL, preşedintele FTM Marina Tauber.

„Cu o deosebită recunoștință putem afirma că activitatea Federației de Tenis din RM beneficiază la moment și este susținută de cele mai importante structuri de stat: Guvernul RM, Primăria mun. Chișinău, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Național Olimpic și Sportiv al RM, precum și de alte organe statale”, a declarant preşedintele FTM.

Totodată, aceasta susţine că situația reală nu permite acoperirea tuturor cheltuielilor prin intermediul alocațiilor din partea organelor de stat.

„Doresc să menționez că suportul semnificativ care a stat la temelia renașterii Federației de Tenis din RM, a venit și continuă să fie oferit de către sponsorul general al FTM – D-nul Ilan Șor și structurile conduse de către D-nealui. Fiind alături de noi încă din prima zi, am beneficiat de sprijinul și susținerea necesară datorită cărora s-a ajuns la mai multe rezultate răsunătoare. De asemenea, doresc să menționez despre suportul acordat de către D-nul Vlad Filat care a susținut prioritar proiectul Cupa Davis în Moldova și mai ales echipa națională „Davis Cup” a RM. Membrii echipei naționale au beneficiat în repetate rînduri de premii bănești și de încurajările D-nului Filat”, a adăugat Marina Tauber.

Chiar şi aşa, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Tenis spune că fiecare zi este o provocare de a căuta noi surse financiare pentru a alimenta progresul și scopurile propuse.

Notă: Versiunea integrală a interviului o puteţi citi AICI.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților