[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Zi importantă pentru fanii de tenis. Filat e printre ei!
2 Februarie
foto: trm.md

Astăzi se vor desfășura ultimele două meciuri la simplu din cadrul primei runde a Campionatului Mondial pe echipe „Davis Cup by BNP Paribas”, meciurile R. Moldova vs. Egipt, transmite Curentul.md.

Meciurile vor începe la ora 14.00 și vor fi disputate între e Radu Albot (MDA) vs Mohamed Safwat (EGY) și Maxim Dubarenco (MDA) vs. Karim Hossam (EGY).

Reamintim că ieri, în 2-a zi a Campionatului, a avut loc proba de dublu. Perechea selecționatei R. Moldova, Radu Albot/Maxim Dubarenco au invins perechea selecționatei Egiptului Mohamed Safwat/Sharif Sabry in 3 seturi cu scor final 6:3, 6:4. 6:0. În prima zi a campionatului, meciul la simplu disputat între Maxim Dubarenco și Mohamed Safwat s-a încheiat în 3 seturi cu scor final 2:6, 2:6, 2:6 în defavoarea echipei R. Moldova. În cel de al 2-lea meci la simplu, Radu Albot a concurat împotriva jucătorului egiptean Karim Hossam, care s-a retras în timpul celui de a 4-lea set pe motiv medical, derularea meciului indicînd scorul de 6:2, 3:6, 6:3, 3:0 *retragere.

Liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat a asistat ieri la meci. “Mai avem nevoie de o singură victorie pentru a trece de Egipt, în cea mai spectaculoasă competiție de tenis pe națiuni, Davis Cup. Să le ținem pumnii duminică lui Radu Albot și Maxim Dubarenco. Hai, Moldova”, a scris el pe facebook.

Cristina Pendea

filat la cupa davis

Inapoi la arhiva noutaților