[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ex-selecţionerul naţionalei Moldovei, în vizorul presei. E plin de mîncare şi băutură (FOTO)
16 Ianuarie

Gabi Balint a exagerat cu mîncarea de sărbători. Ex-selecţionerul naţionalei Moldovei s-a înfruptat cu bunătăţuri, iar urmările au ieşit deja la vedere. În cele din urmă, Balint s-a pus serios pe slăbit, trecînd la dietă şi apucîndu-se de jogging, informează cancan.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, în ultima perioadă, Gabi Balint a ţinut-o dintr-o petrecere într-alta. Mai întîi, a fost Crăciunul. Apoi, Revelionul, după care, pe 3 ianuarie, şi-a serbat ziua de naştere, împlinind frumoasa vîrstă de 51 de ani.

Zilele trecute, Balint a fost surprins de paparazzi în timpul unei şedinţe de jogging. Iar kilogramele în plus sunt cît se poate de vizibile, fostul fotbalist făcînd burtăşi guşă.

Mai mult decît atît, fostul selecţionerrecunoaşte,într-o postare recentă pe un site de socializare, că a exagerat cu mîncareaşi cu băutura de sărbători:Mîncare, mîncare, peste tot numai mîncare.Mîncareîn frigider, în congelator, în bucătărie,în sufragerie, pe Facebook, în stomacul meu. Of, cîtămîncare a rămas dupăsărbători. Mi-e rău!

CURENTUL precizează că  Gabi Balint a fost numit pe 20 ianuarie 2010 în funcţia de selecționer al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, iar pe data de 19 decembrie 2011 nu a acceptat prelungirea contractului.

61448853 61448854

 

sursa foto: cancan.ro

Inapoi la arhiva noutaților