[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa Serviciului Vamal s-a clasat pe locul I la Spartachiada angajaţilor din serviciile publice
9 Iunie

În perioada 6-8 iunie, în localitatea Vadul lui Vodă s-a desfăşurat ce-a de-a XI-a ediţie a Spartachiadei angajaţilor din serviciile publice, fiind prezente 16 echipe, transmite CURENTUL.

Potrivit organizatorilor, probele desfăşurate au avut ca scop, pe lîngă demonstrarea unor abilităţi sportive deosebite, şi crearea unei atmosfere prieteneşti printre toţi participanţii, consolidarea relaţiilor inter-umane care, de altfel, contribuie la o creştere a calităţii serviciilor pe care le prestează cetăţeanului fiecare din instituţiile prezente la concurs.

La acţiunile sportive a participat şi echipa Serviciului Vamal, cu un efectiv de 35 de persoane. Sportivii din cadrul acestei instituţii s-au evidenţiat la tenis de masă precum şi șah, la ambele probe sportivii obţinînd locul I. În clasamentul general, echipa Serviciului Vamal s-a clasat de asemenea pe locul I.

„Implementarea sportului în masă cu eforturile comune v-a duce la fortificarea, menţinerea, sporirea şi recuperarea capacităţii de muncă a angajaţilor”, au menţionat organizatorii spartachiadei.

Echipele plasate pe primele trei locuri au fost menţionate cu diplome, cupe şi cadouri de preţ.

Curentul.md precizează că Spartachiada a fost organizată de către Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților