[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Constantin Ţuţu va ieşi în ring pe 4 aprilie. Dorin Damir: Vine aproape zilnic la antrenamente!
5 Martie

În cadrul Galei K-1, de pe 4 aprilie, Contantin Țuțu va lupta, cu Vitalii Buhriakov, în urma refuzului primit din partea ucraineanului, Artur Kișenko, scrie tribuna.md.

Solicitat de sursa citată, președintele FEA, Dorin Damir a spus că, Constantin Țuțu se pregătește intens pentru lupta din luna aprilie, iar funcția pe care o deține în Parlament nu-l împiedică să facă acest lucru.

„Cea de-a doua Gală K-1 va avea loc pe 4 aprilie și se va desfășura la Chișinău, iar Constantin Țuțu va avea o luptă cu Vitalii Buhriakov din Letonia. De asemenea, la sfîrșitul anului, prin decembrie, Constantin Țuțu  va trebui să-și apere centura de campion mondial. Faptul că sportivul a devenit deputat, nu este un impediment, el e băiat tînăr, nu are familie, reușește să ducă activitatea din Parlament și, totodată, să vină aproape zilnic la antrenamente. Anul acesta îl vom vedea în ring pe Constantin Țuțu, mai departe nu știu ce va fi”, a precizat Dorin Damir.

De asemenea, președintele FEA a mărturisit că, în cadrul celei de-a doua Gale K-1, Constantin Țuțu ar fi trebuit să aibă un alt adversar, însă în ultimele săptămîni acesta a renunțat.

„Ințial, trebuia să lupte cu Artur Kișenko, care i-a făcut o chemare lui Constantin. El a acceptat provocarea, duceam negocieri, dar acum cîteva săptămîni Artur a renunțat. El argumentează că motivul ar fi faptul că a luptat doar în categoria 85 kg și, dacă Constantin Țuțu va îndeplini această condiție, atunci vor lupta, ceea ce este imposibil de făcut”, a adăugat Dorin Damir.

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților