[ X ]
[ X ]
[ X ]
Constantin Ţuţu a adus bucurie în inima persoanelor cu deficienţe de auz
25 Martie
foto: facebook.com

Asociaţia pentru susţinere şi conciliere socială „Dăruieşte speranţă” şi Radio Moldova Tineret a iniţiat Campania “Vreau să te aud”. Campionul mondial la K1, Constantin Ţuţu a fost primul care a reacționat la această chemare și mereu este alături de echipa „Dăruieşte speranţă” în cadrul mai multor campanii de caritate, transmite Curentul.md.

Constantin Ţuţu împreună cu colegii din cadrul Asociaţiei „FEA” au achiziţionat un aparat auditiv foarte necesar tinerei Aliona Brebu.

Președintele  Asociației „Dăruiește Speranță”, Diana Bencheci, susţine că gestul  campionului la K-1 şi a colegilor săi este un exemplu demn de urmat şi pentru alţi oameni. „Anume acum, în Postul Mare fiecare dintre noi ar trebui să se gîndească la astfel de valori ca mărinimia, toleranţa, compătimirea şi susţinerea reciprocă”, a spus aceasta.

„D-le Ţuţu sunteţi nu doar un idol pentru mii de tineri, care încearcă să vă urmeze calea, dar şi speranţa multor persoane care au nevoie de susţinerea noastră. Dumneavoastră sunteţi un exemplu demn de urmat şi pentru alte persoane mărinimoase, care ar vrea să ajute, dar nu ştiu cum să o facă”, a adăugat Diana Bencheci.

Amintim că, la 22 martie curent Constantin Țuțu a devenit  campion mondial la categoria mijlocie KOK.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților