[ X ]
[ X ]
[ X ]
CNO a prezentat echipa olimpică ”Nanjing 2014”
6 Iunie
foto: moldova.sports.md

Comitetul Național Olimpic din Republica Moldvoa a prezentat astăzi, în cadrul unui eveniment special, echipa olimpică calificată la Jocurile Olimpice de Tineret 2014, transmite Curentul.md

La eveniment a participat Președintele CNO Nicolae Juravschi și Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova – dl. Tong Mingtao.

Moldova va fi reprezentată la Nanjing de opt sportivi, care au trecut peste toate etapele impuse pentru calificare, câștigînd la mai multe competenții naționale și internaționale. CNO a informat că, la evenimentul care urmează să aibă loc în China, sportivii moldoveni vor concura la mai multe categorii.

Nicolae Juravschi, Președinte CNO, a spus că sportivii moldoveni trebuie să se mobilizeze pentru a obține succese la jocurile din această vară.

Mesaj de susținere a venit și din partea Ambasadorului Chinei la Chișinău, care a urat succes sportivilor moldoveni și a anunțat despre disponibilitatea de a ajuta sportivii calificați, să ajungă la marele eveniment olimpic pentru tineri, care va avea loc în China, în perioada 16-28 august 2014.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților