[ X ]
[ X ]
[ X ]
Angajaţii DDS „Pantera” au demonstrat performanţe la un seminar internaţional de arte marțiale
8 Mai

În cadrul unui training, reprezentanţii Sistemelor Penitenciare din Moldova, Slovacia, Ungaria, Franţa şi Lituania, au realizat demonstraţii practice ale tehnicilor de intervenţie în situaţii excepţionale, au efectuat prezentări cu utilizarea armelor şi echipamentelor din dotare şi au executat trageri cu arme de foc, transmite Curentul.md.

Participarea în cadrul training-ului a avut drept scop realizarea unui schimb de experienţă dintre actorii structurilor de forţă din Europa, în domeniul tehnicilor de intervenţie şi autoapărare.

Reprezentanţii Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera” al DIP, au prezentat colegilor din alte ţări tehnici de intervenţie şi autoapărare utilizate în activitate. Prestaţia delegaţiei Republicii Moldova a fost înalt apreciată de către participanţii şi organizatorii seminarului.

Totodată, în cadrul concursurilor de paintball şi trageri cu arma de foc, angajaţii DDS ,,Pantera” au demonstrat o pregătire profesională înaltă, plasîndu-se pe primul loc la ambele probe.

Seminarul a avut loc în  perioada 29 aprilie – 6 mai 2014, la care au participat cinci angajaţi ai Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera”, la al XIII-lea Seminar Internaţional consacrat „Artelor Marţiale şi Tehnicilor de Intervenţie”, desfăşurat la Centrul de Instruire al Sistemului Penitenciar din Polonia.

Elena Mocreac

400 (1)

Inapoi la arhiva noutaților