[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat despre viitorul său politic: Eu am cu ce mă ocupa!
17 Octombrie

Iurie Leancă va fi candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) pentru funcţia de prim-ministru după alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. Declaraţia a fost făcut de liderul PLDM, Vlad Filat, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, transmite CURENTUL.

„După alegeri Iurie Leancă va fi candidatul PLDM pentru funcţia de prim-ministru. Este o decizie absolut corectă şi care are obiectiv de a asigura continuitate şi dezvoltare”, a declarat Filat.

În context, politicianul a spus că niciodată de cînd este implicat în procesul politic nu a urmărit funcţii.

„Eu sînt de un an şi jumătate în afara oricărei funcţii, nici statut de deputat nu am avut. Am avut o funcţie mult mai responsabilă, să conduc Partidul Liberal Democrat din Moldova care are responsabiliate directă în faţa cetăţenilor de a asigura o guvernare bună ţării. Pentru perioada viitor, nu funcţii îmi vor da mie influenţă sau capacitate de a lansa idei şi de a implementa aceste idei. Eu am cu ce mă ocupa. În RM sînt multe funcţii, important să avem oameni care au calităţi necesare pentru ca din acele funcţii să ofere soluţii şi să rezolve problemele cu care se confruntă oamenii”, a conchis Vlad Filat.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților