[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victor Osipov va reveni la funcția de vicepremier responsabil de reintegrare? Iată ce spune Dumitru Diacov!
26 Ianuarie

Șeful staff-ului electoral al Partidului Democrat din Moldova la alegerile din 30 noiembrie 2014, ar putea reveni la postul de vicepremier responsabil de reintegrarea țării. Conform acordului semnat între PDM și PLDM,  funcția de vicepremier responsabil de reintegrare a revenit formațiunii pentru care lucrează Osipov.

Contactat de redacţia CURENTUL, preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia.

„Nu am auzit aşa discuţii la partid. Se vorbeşte că ar putea fi numit în această funcţie, deoarece a mai deţinut-o şi s-a descurcat destul de bine. Ar fi posibil”, a declarat Diacov.

Însăşi Victor Osipov nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia.

CURENTUL.md precizează: Victor Osipov a ocupat acest post în cadrul Alianței pentru Integrare Europeană – 1, cînd din componență făcea parte și Alianța Moldova Noastră. Vicor Osipov a fost purtător de cuvînt al AMN. Ulterior, în cadrul AIE-2, Osipov nu s-a mai regăsit în componența Executivului. AMN, care nu a trecut pragul electoral la alegerile anticipare din 2010 a fuzionat cu PLDM, iar Osipov nu a susținut acest proces. Victor Osipov este de meserie jurnalist.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților