[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se încing spiritele în PPEM. Leancă pune condiţii unui vicepreşedinte
26 Iulie

Situaţia din Partidul Popular European din Moldova (PPEM) se încinge. Preşedintele partidului Iurie Leancă şi vicepreşedintele Oazu Nantoi se atacă reciproc, transmite CURENTUL.

„Mă bucur că, în sfârșit, Oazu și-a amintit că este vicepreședinte PPEM‬ și nu „un simplu” analist politic. Mă întristează, însă, că având posibilitatea să discute deschis în cadrul partidului, a ales să-și atace colegii. În rest, atunci când dai tuturor lecții de moralitate, e bine să privești puțin și în propria curte”, scrie Leancă pe o reţea de socializare.

Potrivit liderului PPEM, în orice partid politic de tip european, atunci când se ia o decizie cu o majoritate de voturi, minoritatea se conformează deciziei.

„Se pare că dl Nantoi nu știe să accepte această regulă elementară. O spun deschis, așa cum ați văzut cu toții – Oazu Nantoi a fost tot timpul cu un picior în PPEM și unul în alt partid. Noi am acceptat însă și acest lucru, am considerat că e o chestiune de opțiune și va veni un moment când va decide unde vrea să rămână. Poate a venit acel moment și trebuie să aibă tăria să aleagă, deoarece PPEM rămâne unit”, a conchide Iurie Leancă.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților