[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLR s-a lansat în campania electorală: La alegerile din acest an se decide destinul ţării
19 Octombrie

Partidul Liberal Reformator (PLR) s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. În cadrul evenimentului, pe scenă au urcat şi cei 103 candidaţi pentru funcţia de deputat pe lista electorală a formaţiunii, transmite CURENTUL.

Sloganul electoral al PLR este „Pentru Moldova, fără oligarhi”. „A venit timpul cînd clasa politică trebuie să se gîndească şi la cetăţeni, la ţară, nu doar la la propriile avuţii”, a declarat preşedintele partidului Ion Hadîrcă.

Potrivit aceleiaşi surse, Partidul Liberal Reformator are cinci priorităţi: guvernare eficientă, prosperitate pentru toţi cetăţenii, securitatea ţării, drumuri europene, curăţenie în politică. „La alegerile din acest an se hotărăşte mai mult decît drumul europenean, se decide destinul nostru ca ţară”, a adăugat politicianul.

La rîndul său, copreşedintele PLR Oleg Bodrug a subliniat că formaţiunea are două obiective după alegerile parlamentare din această toamnă.

„Vrem să guvernăm pentru cetăţeni. Noi vrem o Europă acasă. Avem două obiective clare pe care le vom duce şi pe viitor: îmbunătăţirea condiţiilor de trai pentru cetăţeni şi integrarea europeană. RM are nevoie de reforme în toate domeniile, dar mai intîi reformarea clasei politice”, a conchis Oleg Bodrug.

CURENTUL.md aminteşte că acum cîteva zile, mai mulţi membri reprezentativi ai PLR au cerut preşedintelui formaţiunii Ion Hadîrcă, retragerea partidului din curca electorală.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților