[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marian Lupu: Democrații vor să își asume un nou rol
17 Septembrie

Partidul Democrat din Moldova(PDM) a lansat astăzi un angajament pentru susținerea familiilor din Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat președintele formațiunii, Marian Lupu, în cadrul unui briefing de presă, transmite CURENTUL.

Liderul PDM a amintit de alegerile ce vizează formațiunea pe care o conduce și care vor avea loc la 28 septembrie curent.

“Cu acest prilej, am mers prin zeci de sate și ne-am întîlnit cu mii de cetățeni. Toate discuțiile avute ne-au convins că trebuie să privim situația RM prin prisma familiilor”, a declarat Marian Lupu.

El a spus că urmare a acestor discuții, PDM lansează un angajament ce implică cinci piloni pentru bunăstarea familiilor din țară. “PDM  va lupta și va munci pentru bunăstarea fiecărei familii; va susține familiile ocrotind copii și părinții; va ajuta familiile care nasc și care au mulți copii; va lupta pentru a ține familiile, unite, aici acasă; va îmbogăți locul și rolul femeii în societate”, a subliniat Lupu.

Democratul a spus că trebuie să se facă acțiuni concrete și să se cunoască necesitățile exacte ale familiilor din societate.

Potrivit lui, democrații vor să își asume un nou rol și să fie cei care muncesc și luptă pentru bunăstarea familiei din Moldova. “Familiile noastre au nevoie de mai mult, de aceea noi vom face mai mult, pentru ca familiile să fie unite și să contribuie la dezvoltarea țării”, a mai spus Marian Lupu.

Președintele PDM  a anunțat că, în săptămânile și lunile viitoare vor oferi mai multe detalii despre acțiunile concrete prin care văd democrații satisfacerea necesităților familiilor din RM.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților